Wie zijn we?

Wij zijn in de eerste plaats allemaal gepassioneerd. En dat uit zich in de kwaliteit van onze prestaties!

Ik kom uit het milieu van hygiëne en schoonmaak en ben altijd op zoek naar ecologische en doeltreffende manieren om het beste resultaat te bereiken binnen deze domeinen. Zo kwam ik in contact met fabrikanten van machines die stoom creëren onder hoge druk. En stoom bleek de beste oplossing.

Het project bestaat erin het gebruik van stoom te promoten met een ecologische en kwalitatieve doelstelling. De stoom laat toe te reinigen, te ontvetten en te ontsmetten met aanzienlijk minder water en chemische producten ten opzichte van een conventioneel systeem.

Steamsolution is ontstaan door de ondertekening van het distributiecontract van de machines van het bedrijf GreenboxEurope in Rouen.

Zodra we onze eerste machine voor het reinigen van wagens ontvingen, zijn we van start gegaan met ons eerste contract voor de voorbereiding van nieuwe voertuigen. Wat later kregen we de nodige vergunningen voor de installatie van een vaste carwash in de ondergrondse parking van Stockel Square in 1150 Brussel. Een paar weken na de opening hebben we ons eerste contract ondertekend met een dienstenonderneming waarvoor we een volledige jaarlijkse reiniging van elk voertuig uitvoeren met de bedoeling de voertuigen in hun oorspronkelijke staat te houden.