• Slide 1
  • Slide 4
  • Slide 2
  • Slide 5
  • Slide 3
  • Slide 6
  • Slide 7

Uw wagen laten reinigen met stoom

Op basis van een innoverende methode waarbij gebruik gemaakt wordt van waterdamp, stellen wij u een schoonmaakdienst met de hand van hoogstaande kwaliteit voor, uitgevoerd door mensen met een passie voor hun vak: een frisse wind waait over het vraagstuk rond ecologie en blaast het stof van de vooroordelen die beweren dat ecologie kwaliteit in de weg staat.

Dankzij de kwaliteit van onze dienstverlening en onze verantwoordelijke houding wat betreft het gebruik van producten en water hebben we op heel korte tijd een uitstekende reputatie verworven.

Wij stellen u een uitstekende reiniging voor, aangepast aan de behoeften van uw voertuig. We hebben gekozen voor stoom om de uitzonderlijke reinigende, ontvettende en ontsmettende eigenschappen, zowel voor de binnen- als de buitenkant van uw voertuig, en dit alles met respect voor het milieu.

Met slechts 7 liter water (ten opzichte van 200 liter bij een klassieke wasbeurt) reinigen wij uw voertuig volledig: de stoomstraal verplicht ons ertoe zo dicht mogelijk bij het koetswerk te werken en verwijdert het meeste vuil op een radicale manier, tot in de kleinste hoekjes (benzineklep, contouren van de portieren en de koffer, …). We sluiten ons werk altijd af met afwerkingsproducten van gespecialiseerde merken (Meguiar’s, Turttle Wax, 3M, …).

Onze dienstverlening beperkt zich niet tot het wassen. Wij stellen ook een reconditionering – à la carte of volledig – voor.

Drop & Shop : een reiniging van de binnenkant van uw wagen duurt gemiddeld 45 minuten en die tijd kunt u gebruiken om uw boodschappen te doen in Stockel Square.

Drop & Shop, hoe werkt het?

➤ U parkeert op een van de parkeerplaatsen Carwash Groen van de parking van Stockel Square.
➤ Samen inspecteren we uw voertuig en u kiest de gewenste dienst(en).
➤ DROP: u vertrouwt ons uw sleutels toe.
➤ & SHOP: u doet uw boodschappen.
➤ Maximum 1 uur later is uw wagen klaar.
➤ U krijgt een gratis parkeerticket als de wachttijd meer dan 30 minuten bedraagt.
➤ Samen inspecteren we uw voertuig opnieuw.
➤ Wij overhandigen u uw sleutels tegen betaling.