Diensten

Buiten

Reinigen met stoom van het koetswerk, van de randen van de portieren en koffers, van de brandstofklep, de buitenkant van de ramen en de velgen. Het koetswerk doen glanzen en de ramen ontvetten. Stofzuigen van de tapijten voor de bestuurders en passagierszetel vooraan.

Binnen

Stofzuigen van de tapijten, de bereikbare opbergvakken en de koffer, reiniging en ontvetting van de glazen oppervlaktes binnen, reiniging van het plastic.

Dierenharen of heel veel stof

Toeslag voor tapijten en/of zetels met heel veel dierenharen of stof. We gebruiken borstels, gecomprimeerde lucht, heel krachtige stofzuigers of droge stoom onder een druk van 8 bar.

Shampoo zetels en tapijten

Deze reiniging wordt uitgevoerd met behulp van een systeem op basis van injectie en extractie van stoom en een vlekkenwerend product. Deze procedure maakt een grondige reiniging mogelijk met beperking van de vochtigheidsgraad in de binnenruimte voor een betere ontsmetting.

Voedende behandeling voor het leer

De zetels worden gereinigd met stoom en behandeld met een voedende melk.

Ontsmetting van de passagiersruimte

Een ontsmettend en geurneutraliserend product wordt verstoven in de passagiersruimte en dan wordt de ventilatie in werking gezet voor een ontgeuring van het ventilatiesysteem.

Reconditionering van de binnenkant

Geheel van diensten voor de binnenkant.

Velgen

Voor velgen die extra werk vereisen.

Vloeibare was

Een bescherming tegen UV-stralen met een hydrofobe vloeibare was waardoor uw wagen langer schoon blijft.

Vaste was

Deze was wordt met de hand aangebracht en opgeblonken. Zorgt voor glans en voor een bescherming tegen UV-stralen en noodweer.

Gommen

Een diepgaand reinigingssysteem van het koetswerk. Het maakt het koetswerk glad en verwijdert de onzuiverheden van de lak.

Simoniseren

Gebeurt in twee of drie stappen met behulp van een polijstmachine. Zo kunnen microlijntjes en sommige krassen verwijderd worden. Deze behandeling geeft weer diepte aan de kleur van de wagen.

Verwijderen van teer en hars

Dit gebeurt onderdeel per onderdeel met behulp van aangepaste producten.

Behandeling van de banden

Een reinigend product voor banden aanbrengen waardoor de banden er weer stralend uitzien.

Renovatie van het plastic

Grondige reiniging van het plastic met behulp van producten en stoom, een kleurend product aanbrengen op het zwarte plastic.

Reiniging en waterdicht maken van de motorkap

De motorkap stofzuigen, gebruik maken van speciale producten, borstelen met een zachte borstel, schoonmaken met stoom, afspoelen en een dichtend product aanbrengen.

Optie veiligheid

Controle van de bandendruk en eventuele correctie, navulling van de reinigingsvloeistof met een product dat aangepast is aan het seizoen, controle van het olieniveau.